Wie is Feestje Cadeau

We stellen ons graag even voor.

WIE IS FEESTJE CADEAU?

Jeroen & Boris.


Feestje-Cadeau is een samenwerking tussen De vriendelijke DJ’s en Saxofonist Mr-Saxo-B.

Het hele idee is ontstaan in het begin van de Corona crisis. We zijn beide al jaren actief als entertainers die wekelijks op Bruiloften en partijen in het land te vinden zijn. Dat viel ineens stil.......

Vrij snel ontstond het idee om bij mensen thuis topentertainment af te leveren. Inmiddels rijden we het halve land door om dagelijks mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Grote kans dat wij hier ook na de corona-crisis vrolijk meer door blijven gaan want  dit is echt zo leuk om te doen.

Op de website www.event-vrienden.nl zie je overzichtelijk welke "andere" diensten en producten wij leveren. Zo heb je voordeel bij het huren van een Jukebox of GROTE mooie verlichte letters.

Helemaal de bom💣 is een Photobooth huren op je feest of event, ook die leveren we graag. Zo heb je voordeel en maar 1 aanspreekpunt om alles te regelen.

Neem gerust vrijblijvend even contact met ons op, dan bespreken we alles even goed door (vrijblijvend). Onze 17 jaar lange ervaring kan je misschien helpen bij de organisatie.

de_platenkast_jukebox_diehetzelf_party_feestje

Our Awesome Team

de_vriendelijkedjs_jeroen

Dè vriendelijke DJ's

Ervaren allround DJ

Welkom bij de best beoordeelde bruiloft DJ van Nederland. We houden niet van opscheppen, maar zijn stiekem wel een beetje trots op hoe klanten ons waarderen. Dat gaat niet vanzelf, daar werken we hard voor, zowel in de voorbereiding als op het feest zelf.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit in beeld, licht en geluid maar vooral in DJ's!

MR_SAXO-B_saxofonist

Mr.Saxo-B

Saxin' up your party.

Saxofonist Mr. Saxo-B is met meer dan 175 optredens per jaar rijk aan ervaring om van elke gelegenheid een onvergetelijk feest te kunnen maken! Hij speelt als saxofonist zowel nationaal als internationaal mee op de beats van DJ’s uit binnen- en buitenland.

Boris wordt met zijn energieke spel en unieke manier van entertainen speciaal gevraagd voor feesten en evenementen waar het dak eraf mag.

 

bus event-vrienden

Wist je dat wij nog veel meer leuke activiteiten voor je organiseren?

Ga naar www.event-vrienden.nl en bekijk ook onze gave grote lichtletters, confetti photobooth en nog veel meer..........

BEKIJK FEESTJE-CADEAU OP SOCIALMEDIA

FORMEEL
 • KvK-nr: 52297640
  Btw Nr: NL171140515B03

  Postadres
  Rita de Voogdstraat 13
  3832 LR Leusden
 • Bezoekadres Showroom
  Grasdrogerijweg 41
  3833 BZ Leusden

  Copyright (c) 2024