βœ” Eventueel met 🎷saxofonistβœ” 100% Feest βœ” De surprise party van 2024 βœ” Professioneel & best beoordeelde DJ & Sax βœ” Een echt origineel cadeau!

Business  2  Business

Medewerkers - Relaties - Horeca - Klanten - Opening

Zakelijk een feestje geven.


Je moet origineel &  creatief zijn. Een feestje geven, veilig en ook nog leuk, het kan gewoon. πŸ‘ŒπŸ•Ί

De feestjes kunnen gegeven worden op alle locaties. De discobus is voorzien van de beste, nieuwste en leukste gadgets om het even helemaal spectaculair, leuk en bijzonder te maken.


πŸ‘‰ De professionele  allround DJ met live Saxofonist maken er met de discofeest bus echt even een onvergetelijk feestje van.Je kunt dit organiseren op het parkeerterrein bij het bedrijf maar dit kan ook op een andere mooie plek georganiseerd worden natuurlijk.HORECA?

OPENING?

Horeca open? Maak het bijzonder met een echt feestje voor de deur. Gewoon op de stoep! Even de energie eruit en feesten met alle gasten. Gewoon omdat het kan.

TERRAS?

Yes, weer lekker bijkletsen op het terras. Lekker hapje eten binnen en op het terras. Het kan weer! Samen de gezelligheid opzoeken. Hoe leuk om dat te vieren met een kort feestje, gewoon voor de deur, op de stoep of op het plein.

bus event-vrienden

Wist je dat wij nog veel meer leuke activiteiten voor je organiseren?

Ga naar www.event-vrienden.nl en bekijk ook onze gave verlichte letters en nog veel meer..........

MEERDERE FEESTJES?

Heb je meerdere medewerkers of vestigingen? Neem contact met ons op zodat we een aantrekkelijk prijsvoorstel kunnen maken.

Plaats een oude JUKEBOX

De oude Jukebox is omgebouwd met een muziek computer. Ze heb je alle muziek tot je beschikking.

 • Speciale "De platenkast"achterwand"
 • Mooie geluid uit de speakers
 • Silent disco mogelijk
 • Muziek blokkeren wat niet gewenst is
 • Microfoon inpluggen om te spreken
 • Meezing karaoke mogelijk
 • Overal te plaatsen
 • 100.000 tracks
 • Playlist in te stellen.

Business to Business Feestje organiseren?

Check hieronder de vele mogelijkheden.

Een medewerker (of collega) even extra belonen voor een prestatie of een hart onder de riem steken. Een disco feestje op de stoep zal zeker impact maken

Op een originele manier een relatie bedanken. Je verrast hem zeker op een bijzonder manier. Het zal onvergetelijk worden. Welke relatie geef jij een feestje cadeau?

Is er een nieuwe vestiging geopend? Maak er een grote en speciale opening van met een moderne fanfare op de stoep. De discobus zal heel veel aandacht krijgen.

Is je bedrijf verbouwd of een grote facelift gehad? Wat dacht je van een gaaf en kort feestje op locatie. Zo is de "hut" pas echt geopend.

Organiseer je een kermisborrel? Stel je voor. Ineens is daar een discobus met heel veel special effecten, goed geluid en rook en confetti om het nog leuker te maken. 1 ding, de sfeer zit er gelijk goed in. Gewoon op commando even het foute uur voor de deur. Hoe leuk en gezellig is dat.

Het is druk op de zaak. Iedereen doet een stapje extra. Organiseer een korte PowerBoost voor de medewerkers. Even de beentjes strekken en dansen en springen. Leuk om naar afloop iets uit te delen van de zaak. Regel bijvoorbeeld bij de lokale cateraar iets lekkers.

De VrijMiBo. Even speciaal maken?  Stel je voor dat de discobus BAM voor de deur staat met een half uurtje spektakel. Zo gaat iedereen verrast het weekend in, en er zal nog lang over nagepraat worden. Dat allemaal gewoon op het bedrijventerrein. Wat ook een idee is om een jaren '60 Wurlitzer Jukebox te huren met een mooie platenkast achterwand. Compleet met speakers en ect karaoke. Klik hier voor meer info voor de Jukebox

Een (bedrijfs)feest kan lastig zijn als je inspiratie zoekt. Graag denken we met je mee. Kom maar op met je plan of idee dan kijken we samen of we er een super leuk feestje van kunnen maken. 

Al meer dan 17 jaar ervaring (www.devriendelijkedjs.nl). Wij helpen je graag met de sfeer d.m.v. goed en mooi licht en de juiste muziek. Evt wat grote verlichte letters met de bedrijfsnaam of zelfs een silent disco of een eigen originele JUKEBOX die het personeel zelf kan bedienen. Neem even vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ongekend leuk feestje.

Een power boost geven aan de medewerkers of een vestiging even verrassen met wat extra energie! Een spontaan feestje op de stoep bij het bedrijf is leuk en speciaal. 

Zakelijk Feest

Informeer direct naar de vele mogelijkheden!

FORMEEL
 • KvK-nr: 52297640
  Btw Nr: NL171140515B03

  Postadres
  Rita de Voogdstraat 13
  3832 LR Leusden
 • Bezoekadres Showroom
  Grasdrogerijweg 41
  3833 BZ Leusden

  Copyright (c) 2024 
  πŸš€ Made by gewoonalex.nl

  πŸ‘€ Algemene voorwaarden